Store liderlige kvinder voksenlege

store liderlige kvinder voksenlege

Natasjas far spurgte om ikke vi skulle hjælpes ad, og prøve at fylde begge hendes huller på en gang? Natasja stillede sig lidt genert foran os, og kiggede meget intenst på at vi spillede pik for hende. Efter jeg havde arbejdet med hendes lille numse i 10-15 minutter, trak jeg mig ud af hendes fisse og pressede forsigtigt min pik imod hendes unge lolita numse. Da Natasja havde svømmet lidt rundt bad vi hende komme op, så vi kunne lade hende nyde synet af vores stive pikke. Jeg kunne mærke at hendes fisse krampede behageligt om min pik, og jeg sagde at nu skulle hun være klar til mere sperm! Han fortalte mig at hun hed Natasja, og at hun var 8 år gammel. Natasja klynkede og stønnede sammen med sin far, og nød virkelig at far kneppede hende. Pludselig ser jeg den lille pige komme gående hen imod mit sommerhus, og hun holder en voksen mand i hånden. Han kiggede på mig med et lille smil, og sagde at han var helt klar over hvad der var foregået, men at det var helt okay med ham. Manden kom direkte hen til mig, og spurgte om det var mig der havde haft hans datter på besøg? Vi trak os begge ud og lagde Natasja på ryggen på bordet med spredte ben så vi rigtig kunne komme til. Natasjas far trak sig ud og sagde at nu var det min tur, for han ville gemme sit sperm til sidst så vi kunne fylde hende op med sperm begge. Det hvide sperm på den solbrune spinkle krop pyntede virkelig, og jeg takkede hendes far for denne dejlige oplevelse.

Uden kondom anmeldelser thai massage

Den lille pige om manden gik dog direkte hen imod sommerhuset, og jeg tænkte at nu måtte jeg bare tage det som det kom! Det var om end en endnu strammere følelse omkring min pik end før, og jeg kunne samtidig mærke Natasjas fars pik pumpe løs igennem hendes tynde skedevæg. Jeg kunne se at hans pik sitrede af liderlighed, og jeg sagde til ham at han skulle kneppe hans lille datter. Jeg spurgte Natasja om hun ville prøve at få pikken op i numsen også? Han trak stille sin finger ud af hendes fisse, og lagde sit pikhoved imellem hendes skamlæber.

store liderlige kvinder voksenlege

var blevet af at der var en voksen mand der havde kneppet hans lille pige. Jeg havde dog skudt hende til at være lidt ældre, men var fint tilfreds med at hun kun var 8 år! Jeg pressede godt til og kunne se hvordan min pik langsomt forsvandt op i hendes stramme røvhul. Her er både en lille pool, spabad og et saunarum. Jeg nød synet af min store pik der pumpede i hendes lille lolita røv, og jeg kunne nyde synet af hendes spinkle krop foran mig. Jeg stak mere fast og bestemt min pik ind i hendes lille lolita fisse, for nu var den jo kørt lidt til af hendes far. Han trak sig ud, og kommanderede mig hen, så jeg også kunne fylde hende op med sperm. Han havde selv ladet sin lille datter lege med sin pik, og tændte helt vildt på at høre at der var en fremmed mand der havde kneppet hende. Faren og jeg selv satte os i et par stole og kiggede på hende mens hun svømmede nøgen rundt. Jeg troede ikke mine egne ører, og sagde straks. Han kastede hovedet tilbage og stønnede helt vildt imens, han var virkelig tændt af at få lov at kneppe hans lille tøs.

Jeg stod og nød synet af vores sperm der løb ud af hendes fisse, og ned over hendes lille røv. Så lille skat, nu skal du sutte på fars pik og så på mandens bagefter. Vi gik indenfor, og gik straks mod poolafdelingen i sex med danske kvinder varm sex sommerhuset. Det var en utrolig lækker følelse, og jeg kunne mærke hvordan hendes ringmuskel strammede sig om min stive pik. Hun stønnede stille jaaaah, og vendte sig om i doggystyle så hendes lille røv strittede lige imod mig. Jeg tog hende op og lagde hende på bordet i poolafdelingen, og bad hende bestemt om at sprede sine gyldne ben, så vi kunne komme til at smage på hendes lille lolita fisse også. Hun suttede stille og roligt på den, og tog fat om min pik imens hun suttede fars stive pik. Vi rejste os straks op og stillede os ved siden af hinanden lige foran lille Natasja, vores pikke strittede lige ud i luften foran hendes ansigt. Jeg tog min pik frem og begyndte at spille den af, og kiggede over på Natasjas far der nikkede og også tog sin pik frem imens han nød sin datter nøgen. Jeg lod forsigtigt først en finger glide op i hendes stramme røvhul, og derefter en mere. Først pressede Natasjas far sin pik helt i bund på hans lille datter, og kneppede hende hårdt og med et godt fast tag om hendes hofter. Straks tænkte jeg så for satan, nu får jeg røvfuld, og forsøgte at gemme mig lidt. Han bad sin datter tage alt sit tøj af, så hun kunne svømme nøgen rundt i poolen. Jeg sad ude på min terrasse og nød den sidste aftensol, og drak stille af vinen. Han fortalte hun havde sagt at vi havde leget voksenlege, og at hun havde fået en tissemand op i sig. Hun smed sit tøj, og endnu engang kunne jeg nyde synet af den lille solbrune krop, og den fine lille mis. Meget overrasket sagde jeg straks ja, og skyndte mig at hente et glas til ham. Vi begyndte at slikke hende på skift, og hun klynkede i velvære da hun kunne mærke vores tunger i hendes unge skridt. Pludselig brølede han og jeg kunne se hvordan hans pik pulserede idet han spermede langt oppe i hans datters fisse. Han spurgte så om han måtte sætte sig ned og få et glas vin med mig? Jeg har flere gange siden haft fornøjelsen af at mødes med Natasja og hendes far, når jeg var alene i sommerhus, og det er stadig lige frækt og lækkert at kneppe den lille lolitaluder. Han gnubbede hendes fisse lidt med sine fingre, og lod først en finger glide ind i hendes stramme hul. Mens jeg kneppede hendes lille røv, holdt jeg godt fast med begge hænder om hendes spinkle hofter. Jeg lavede samme tricks og sørgede virkelig for at få presset min pik helt i bund, så hun kunne mærke hvordan det var at blive brugt.


Erotiske videoer ældre kvinder får pik

Jeg lod en spytklat glide ud af min mund og ned imellem hendes balder. Jeg var helt klar på ideen, og Natasja fik at vide fra sin far at sådan var det altså bare. Jeg havde flere gange ligget og solet mig nøgen i de samme klitter med håbet om at hun ville vende tilbage for at se på min pik igen, eller for at blive kneppet igen. En dag hvor jeg var i sommerhuset og havde spist aftensmad, ville jeg hygge mig og havde derfor åbnet en flaske rødvin. Natasja kiggede op på sin far, og tog forsigtigt hans pik i munden. Natasjas far stønnede at vi begge skulle fylde hendes lille lolitafisse med sperm, så hun kunne mærke hvordan det føltes når man tømte pikken oppe i hende. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed ved tanken om at jeg havde fornøjelsen af at dyrke denne lille gudinde sammen med hendes far! Natasjas far lod forsigtigt sin pik glide længere ind i sin datters stramme hul. Han spurgte om jeg havde lyst til at vi begge skulle deles om hende, og om vi kunne gøre det i mit sommerhus, da hans kone var i deres eget sommerhus? Det nåede jeg jo aldrig at få af vide da jeg hyggede med hende første gang. Jeg havde nu god udsigt til hendes lille numse, og lagde mit pikhoved mod hendes røvhul. Jeg sagde at hun blot ville låne toilettet, så det fik hun jo lov til den dag. Jeg sagde til hendes far at vi skulle stille os sammen, så hun kunne få lov at sutte pik på skft. Jeg havde efterhånden opgivet håbet, men nød da stadig at sole mig og drømme tilbage på mit møde med den lille frække lolita.

store liderlige kvinder voksenlege

Værelse til leje aalborg luder i kbh

Store liderlige kvinder voksenlege Billig massage kolding gangbang jylland
Par søger par jylland frække snapchat billeder Sex trekant copenhagen escorts
Gode spisesteder i flensborg thai massage odense albanigade 480
Liderlig nabo vejarbejde hamburg 87
Onlineshop erotik heilungsdauer beschneidung 657